Minden, ami élteti

A Lomi Lomi esszenciája az EGYSÉG.
…mely egység minden megnyilvánulásában jelen lévő, és közvetítendő.
A világmindenség és az ember, az ember és a belső saját világa közötti kapcsolat. Tudatalatti, tudatfeletti és a tudatos egységbe való visszarendeződésének elérése, az Isteni valóságunk élése.
A szív szava a szeretet és annak állandó jelenléte, az ALOHA szellemisége, mely által kapcsolódunk embertársainkhoz, s haladunk a felé, hogy megéljük a mindenki egy érzését a szeretetben, elfogadásban, hisz mindahányan birtokosa vagyunk valaminek, mely a másikat szolgálja, s így kapcsolódva egészítjük ki egymást.

A hawai’i bölcsesség évezredes tudása, mely iránymutató tan, a tapasztalás útja, a “mindent szabad” útja, hisz jó és fájdalmas tapasztalásaid által birtokába juthatsz annak a tudásnak, mely megtanít különbséget tenni, s a szabad akarat által Magad Isteni része felé vivő döntéseket hozni.

A HULA tánc lágy hullámzása, mely kapcsolatot teremt Ég és Föld, kint és bent, jobb és bal között. Energiája a vulkánok perzselő tüze, a végtelen óceán áradása, a friss szellő fuvallata, és a Föld, mint befogadó, lépteinknek otthont adó biztonsága.

Láttál már ennyi gyönyörűséget egyetlen, testet átkaroló végtelen mozdulatban?

Till Adél
+36 20 57 17 826
Facebook oldalam

Lomi Lomi masszázs oktatás