lomi lomi masszázs kismamáknak

lomi lomi masszázs kismamáknak

lomi lomi masszázs oldalfekvésben

A lomi lomi masszázs ezt a fajtáját annak ajánlom, aki valamilyen okból akadályoztatva van, hogy a hasán feküdjön. Nem cskismamáknak, hanem hasi műtötteknek, vagy akik egyszerűen csak nem szeretnek hason feküdni.

Az oldalfekvő masszázs technikája is teljes mértékben kiszolgálja a testet,
megmozgatja, oldja az izmokat, használ kimozgatásokat, érinti az ízületeket.
Az alkarok mozdulatai a gyengéd és az egészen erőteljes masszázsig körbefonja a testet, attól függően, hogy a masszázs kezel-e már kialakult fájdalmat – hát, derék, csípő, láb -, vagy pusztán pihenésre vágyik a vendég.

A várandós masszázs egészen specifikus, a legfontosabb a kimama kényelme és biztonsg érzete. Mind technikájában, mind energetikájában úgy idomul a kimama állapotához, hogy a legtökéletesebb ellazultság állapotába tudjon kerülni a kliens.

Mivel a lomi lomi kismama masszázs gyengéden mozdítja a vér-, és nyirokkeringést ezért a várandósság teljes ideje alatt és a szoptatás időszakában is használható masszázs forma.

+36 20 57 17 826

1023 Budapest, Ürömi u.

üdvözöllek!

Till Adél vagyok.

“Holnaptól masszőz leszek” – mondtam, és “holnaptól” masszőz lettem. Ennek immáron 16 éve.  Egyik pillanatról a másikra született a döntés, a kezemből magától indultak a mozdulatok, a sejtjeim emlékeztek az érzékelésem kísérte.
Fókusz, éberség, testolvasás, energetika… Minden rezdülés fontos, hogy művészetté legyen az érintés.

Már a pályám elején kiderült számomra, hogy a polinéz masszázs technikák azok (lomi lomi, MA-URI), melyek legközelebb állnak hozzám mind a sokrétű, gyakorlatilag mindent tudó technikájuk miatt, másrészt pedig a polinéz szellemiség, az egységben való gondolkodás, az elfogadás, megengedés minden mozdulatában és megnyilvánulásában való jelenléte miatt.
Így ez irányba képeztem magam. Ismereteimet Hawai’in, Új-Zélandon, Dániában és Magyarországon szereztem.