Kismama masszázs

Kilenc csodálatos hónap, a babavárás semmi máshoz nem hasonlítható érzése.
Bennünk növekvő áldás…
Várakozás, új érzések, új megtapasztalások.
Változások körülöttünk, gyarapodás bennünk.
Új élet születik, az asszony anyává érik.

A lomi lomi kismama masszázs a várandósság időszakában támogatást nyújt abban, hogy ezt a szeretetteljes állapotot tiszta örömmel, odaadással, felszabadult várakozással tudja megélni a kismama.
…mert csodás, szeretetteljes energetikája révén képes abba a természetes ellazult állapotba belehelyezni a nőt, ahol újra megérezheti a kapcsolatot testének eredendő erejével, ahol képes kontaktust teremteni a babájával és átélheti azt az ősi bizalmat állapota iránt, ami minden nő sajátja.

A masszázs oldalfekvésben történik, s az elsődleges, legfontosabb szempont a kismama kényelme.
Finom simító mozdulatok áramlása jellemzi, mely a test vízállományát gyengéden ringatja, így az ödémásodást megelőzheti, vagy kezelheti.
Az alkarok érintése a gyengéd mozdulatoktól az egész erőteljes masszázsig körbefonhatja a testet, attól függően, hogy a masszázs kezel-e már kialakult fájdalmat – hát, derék, csípő -, vagy pusztán szelíd pihenésre vágyik a kismama.

Mivel a technikája specifikus és gyengéden mozgatja meg a vér-, és nyirokkeringést ezért a várandósság teljes ideje alatt és a szoptatás időszakában is használható masszázs forma.

A lomi lomi masszázs
Egyéni lomi lomi masszázs
Páros lomi lomi masszázs

lomilomiartlogo_masszazs
Till Adél
+36 20 57 17 826
Facebook oldalam

lomi lomi masszázs oktatás