A lomi lomi masszázsról

A lomi lomi mozdulatai lehelet finoman rajzolnak végtelen vonalat a testre, de ha kell egész mély izomzatot érintve oldanak. Mint a jég a meleg kézben úgy ’olvad fel’ a feszültség a testben.
Lassú, leginkább az alkarral végzett simító mozdulatai által szinte kézzelfoghatóan érezheted hogyan áramlik az energiai, hogyan lélegzik fel a tested, lelked. Finom női energiája napokig képes ebben rezgésében tartani.
Mindamellett, hogy a test teljes izomzatát megmozdítja, harmóniát hoz és kiegyensúlyoz energetikailag is.
A test energiapályáin dolgozik, energia központjait balanszírozza.
Komplexitása révén mind fizikai és szellemi szinten is képes hatni, lehetővé teszi a hozzáférést a tudatalatti információihoz, hozzá segít az úthoz, mely igazi Önvalónk felismeréséhez vezet.

lomilomiarttilladel

A lomi lomi esszenciája az EGYSÉG.
…mely egység minden megnyilvánulásában jelen lévő, és közvetítendő. A világmindenség és az ember, az ember és a belső saját világa közötti kapcsolat. Tudatalatti, tudatfeletti és a tudatos egységbe való visszarendeződésének elérése.

A figyelem és annak állandó jelenléte, az ALOHA szellemisége, mely által kapcsolódunk embertársainkhoz, s haladunk a felé, hogy megéljük a mindenki egy érzését az elfogadásban, hisz mindahányan birtokosa vagyunk valaminek, mely a másikat szolgálja, s így kapcsolódva egészítjük ki egymást.

A hawai’i bölcsesség évezredes tudása, mely iránymutató tan, a tapasztalás útja, hisz jó és fájdalmas tapasztalásaid által ébredhet benned az a tudás, mely megtanít különbséget tenni, s a szabad akarat által igazi önvalód felé vivő döntéseket hozni, érzéseket élni

A HULA tánc lágy hullámzása, mely kapcsolatot teremt Ég és Föld, kint és bent, jobb és bal között. Energiája a vulkánok perzselő tüze, a végtelen óceán áradása, a friss szellő fuvallata, és a Föld, mint befogadó, lépteinknek otthont adó biztonsága.

Ho’oponopono. Egységben lenni igazi Önvalómmal, harmóniában élni környezetemmel és a körülöttünk lévő természettel. Ősi hawai’i módszer, a magunk egész-ségének eléréséhez, úgy kint, mint bent, úgy régi történeteink, mint aktuális életünk konfliktusainak tisztázására és szeretettel való megtöltésére.

Mindezek és az az évezredes gyakorlat általi tapasztalat tölti fel a lomi lomi mozdulatait, s teszi értékes kinccsé az általa való, testünkben és érzéseinkben megmozduló változásokat.

Egyéni lomi lomi masszázs
Kismama lomi lomi
‘lani lani – hawi’i fejmasszázs
Páros lomi lomi masszázs

Milyen árakkal dolgozom

lomilomiartlogo_masszazs
Till Adél
+36 20 57 17 826
Facebook oldalam

Lomi Lomi masszázs képzési modulok