tovabbkepzes_lomilomimasszazs

Lomi Lomi masszázs

A Lomi Lomi számomra a tökéletes masszázs.
Képviseli mindazt a finom érzékeny szépséget, mely az érintés sajátja, mindamellett, hogy technikailag mozdulatainak kifogyhatatlan tárháza gyakorlatilag a test minden tájának felüdülést hoz.

Van ruhás masszázsa, ízületi kimozgatásokat használó technikája.
Az olajos masszázs annyi mozdulattal bír, hogy két-három órás masszázst könnyedén teljessé tehetünk általa a test minden porcikáját érintve (természetesen az intim testrészek kivételével).
Az oldalfekvő masszázs által olyan embereknek is nyújthatunk támogatást, akiknél nem lehetséges a hason fekvés.
Az oldalfekvő masszázs az alapja a kismama Lomi Lomi-nak, specifikusan a várandós nők testi változásait, esetleges fájdalmait kezelve. De használható olyan vendégeknél is, akik egy műtét miatt akadályoztatva vannak a hason fekvésben.
Masszázs lávakövekkel (Lomi ’ili ’ili), meleg törölköző, agyag, iszap vagy tengeri só használata is gazdagítja a lehetőségeinket.

Mindehhez társul az az energetika, melyet a hawaii szív képvisel, az ALOHA szeretetteli világa, a Huna megértése, a rituális imák (pule) ereje, az őselemek használata (Kahi Loa), s a Ho’oponopono ősi hawaii gyakorlatának szellemiséges. A hawaii hula tánc lépései pedig könnyeddé és szabaddá teszik a mozgást a masszázsasztal mellett.

A Lomi Lomi mindezt egységként az érintés szolgálatába állítja, hogy a szeretet által a legteljesebben valósíthassuk meg a szabad energetikai áramlást testi és lelki szinten egyaránt, ami az öngyógyítás folyamatainak felélesztését generálja, s visz a többszintű gyógyulásunk felé.

Választható masszázsok
Lomi Lomi masszázs oktatás

Till Adél
+36 20 57 17 826
Facebook – Lomi Lomi masszázs, a lélek érintése