tovabbkepzes_lomilomimasszazs_tilladel

Alap információk az oktatásról

Legközelebbi csoportos tanfolyam:
2018. január 26.-27.-28. és február 01.-02-03. és 15.-16.-17.-18.
ÖSSZESEN 10 NAP + 1 GYAKORLÓNAP
(a gyakorlónap időpontját a tanfolyamon egyeztetjük)

* előképzettséget nem igényel
* részletfizetési lehetőség van

A Lomi Lomi nem pusztán masszázs, hanem egy komplex energetikai rendszer, melynek része az érintés, s bár a masszázs technikája szabadon áramló sajátságos alapelveinek követése, háttér tudás ismerete elengedhetetlen az eredethez való közelség eléréséhez.
Mindezek egységben való integrálása, interpretálása és megélése ad teljes szabadságot a rendelkezésünkre álló “eszköztár” megfelelő használatában.

A polinéz tanulás tapasztalaton alapszik, nincsenek könyvek és írások, annál inkább van megfigyelés és gyakorlat, megélés és megérzés. Bemutatás és “utánzás”, hogy a magunk gyakorlati felismerései által csiszolódjunk, mert minden, ami tapasztalás javunkra válik, előre visz a tökéletessé válás útján. Hatások és visszajelzések támogatják tanulói utunkat.

Ez nem pusztán a technikára vonatkozik, hanem a saját magunk ébredésére is, hiszen az az energetika, amivel dolgozunk természetes hatással van ránk is, mind a tanulási, mind a gyakorlási idő alatt.

A tanfolyam önfejlesztő út,
– mely során megtanulhat egy csodálatos és különleges masszázs technikát, s képes lesz egy 60, 90 vagy akár 120 perces teljes testmasszázs elvégzésére.
- mert nyílik a szív, hiszen, amit készül a mindennapjaidba megcselekedni a választott hivatása által, az a szeretet átadása, a törődés és a mások jóllétének szolgálata.
- ami által a tudatosság, éberség mind úgy magunkra nézve, mind másokra kiterjesztve fejlődik.
- ami támogatja érzékelésünk finomodását, akár fizikailag, akár energetikailag.

S, hogy még mit generál Bennünk, az csakis a saját magunk nyitottságától függ.

A képzés végén oklevelet adok át minden hallgatónak, mellyel “Egyéb közérzetjavító szolgáltatás” néven (TEÁOR 9604) vállalkozás indítható.

…a magam oldaláról
Lomi Lomi masszázsról
Bázis képzés
Választható továbbképzések
Tanulócsoportok

Képzési terminusok

Till Adél
+36 20 57 17 826
Facebook oldalam