Képzési modulok

A lomi lomi nem pusztán masszázs, hanem egy komplex energetikai rendszer, melynek legfontosabb eszköze az érintés, s bár a masszázs technikája szabadon áramló sajátságos alapelveinek követése, háttér tudás ismerete elengedhetetlen az eredethez való közelség eléréséhez.
Mindezek egységben való integrálása, interpretálása és megélése ad teljes szabadságot a rendelkezésünkre álló “eszköztár” megfelelő használatában.
A polinéz tanulás tapasztalaton alapszik, nincsenek könyvek és írások, annál inkább van megfigyelés és gyakorlat, megélés és megérzés. Bemutatás és “utánzás”, hogy a magunk gyakorlati felismerései által csiszolódjunk, mert minden, ami tapasztalás javunkra válik, előre visz a tökéletessé válás útján. Hatások és visszajelzések támogatják tanulói utunkat.
Ez nem pusztán a technikára vonatkozik, hanem a saját magunk ébredésére is, hiszen az az energetika, amivel dolgozunk természetes hatással van ránk is, mind a tanulási, mind a gyakorlási idő alatt.


Budapesten – lomi lomi ‘INTRO’ – 4 napos bázis képzés kezdés dátuma: 2018. október 06. 09 óra
Már most jelentkezhetsz!!! A képzés részleteiről – időpontok, árak, képzési anyag – itt olvashatsz


A tanfolyam előfeltétele a lomi lomi ‘INTRO’ bázis képzés elvégzése

lomilomidrytanfolyam
részletek hamarosan

lomilomikismama
Oldalfekvő masszázstechnika nem csak kismamáknál használható, hanem mindazok részére alkalmas masszázs forma, akik betegségből, sérülésből kifolyólag akadályoztatva vannak a hason fekvésben.
további részletek hamarosan

lomilomierzekeles
részletek hamarosan

lomilomilava
részletek hamarosan

lomilomihawaii
Tanfolyam Hawai’in – 2019. nyár Oahu vagy Big Island

A képzések végén minden hallgató igazolást kap a tanfolyam sikeres elvégzéséről, mellyel “Egyéb közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR 9604) vállalkozás indítható.

Képzéssel kapcsolatos gyakori kérdések
Képzési terminusok
Hawai’i spiritualitás
A lomi lomi masszázsról

lomilomiartlogotilladel
Till Adél
+36 20 57 17 826
Facebook oldalam