Képzés

A lomi lomi nem pusztán masszázs, hanem egy komplex energetikai rendszer, melynek legfontosabb eszköze az érintés, s bár a masszázs technikája szabadon áramló sajátságos alapelveinek követése, háttér tudás ismerete elengedhetetlen az eredethez való közelség eléréséhez.
Mindezek egységben való integrálása, interpretálása és megélése ad teljes szabadságot a rendelkezésünkre álló “eszköztár” megfelelő használatában.
A polinéz tanulás tapasztalaton alapszik, nincsenek könyvek és írások, annál inkább van megfigyelés és gyakorlat, megélés és megérzés. Bemutatás és “utánzás”, hogy a magunk gyakorlati felismerései által csiszolódjunk, mert minden, ami tapasztalás javunkra válik, előre visz a tökéletessé válás útján. Hatások és visszajelzések támogatják tanulói utunkat.
Ez nem pusztán a technikára vonatkozik, hanem a saját magunk ébredésére is, hiszen az az energetika, amivel dolgozunk természetes hatással van ránk is, mind a tanulási, mind a gyakorlási idő alatt.


Budapesten – lomi lomi ‘INTRO’ – 7 napos bázis képzés kezdés dátuma: 2019. november 1.
Már most jelentkezhetsz!!! A képzés részleteiről – időpontok, árak, képzési anyag – itt olvashatsz

lomilomidrytanfolyam
A “Száraz” masszázs a lomi lomi egy fajtája. Nem használ olajat, a vendég ruhában fekszik a masszázsasztalon.
Dolgozik simító mozdulatokkal is, de főként a nyomás és a ringatás eszközét használja.
Nagy hangsúlyt fektet a kimozgatásokra és az ízületi technikára.
Ugyanolyan hatással oldja a feszültséget az izmokban és ugyanolyan hatással van a energia rendszerünkre, mint az olajos masszázs, pusztán egy más eszköztárral éri el ezt a hatást.

lomilomikismama
Oldalfekvő masszázstechnika nem csak kismamáknál használható, hanem mindazok részére alkalmas masszázs forma, akik betegségből, sérülésből kifolyólag akadályoztatva vannak a hason fekvésben.

lomilomihawaii
Az álmom. Tanfolyam Hawai’in.
Hogy alakuljon egy olyan elhivatott tanulócsoport, akik áldoznak arra, hogy megteremtsék maguknak azt a lehetőséget, hogy hawai’i földre lépve, megérezve annak egyedülálló energetikáját egy tanfolyam erejéig időt töltsenek az ősi földön.
…és én azon leszek, hogy ennek járható útját megteremtsem nekik.

A képzések végén minden hallgató igazolást kap a tanfolyam sikeres elvégzéséről, mellyel “Egyéb közérzetjavító szolgáltatás” (TEÁOR 9604) vállalkozás indítható.

Képzéssel kapcsolatos gyakori kérdések
Hawai’i spiritualitás
A lomi lomi masszázsról

lomilomiartlogotilladel
Till Adél
+36 20 57 17 826
Facebook oldalam