tilladel_lomilomiart

a lomi lomiról

A Lomi Lomi mozdulatainak tárháza kifogyhatatlan, az egészen gyengéd érintéstől a kemény, erős “belekönyöklős”-ig mindent tud.
Folyamatos érintettséget adva a testnek, nem gyúró, hanem inkább nyújtó, simító mozdulatokkal dolgozik, melyek tökéletesen kezelik a fáradt izmokat.
Az alkar áramlásszerű, folyamatos mozdulatait nem megtörve hordozza az ízületi kimozgatásokat, melyek a fájdalmas területek kezelésére is alkalmassá teszik a masszázst.
Mindez egy csodálatos energetikai burokban történik, mely által a teljes ellazulás állapotában sokkal inkább hatásossá válik minden mozdulat.

Megengedő, szeretettel teli energiája finomítja az elme lüktetését, s ebben a meditatív csendben a tudatalatti “élet” feltárul Önmagad számára.

Hatása:
fizikailag
- a teljes test izomzatát átmozgatja
- kimozgatja az ízületeket
- enyhíti a testben megjelenő fájdalmakat
- nyugtatja az idegrendszert
- felfrissíti a vér-, és nyirokkeringést

energetikailag
- rezgésemelkedést hoz
- éleszti a sejtmemóriát
- az energiablokkokat oldja
- a tudatalattit ébreszti

használható
- stressz kezelésére
- fáradtság enyhítésére
- alvászavarok esetén
- pánikbetegség kezelésére
- hiperaktivitás esetén
- migrén kezelésére
- ízületi problémák általi fájdalmak enyhítésére

Mivel egységében kezeli a testet, lelket, s szellemi síkon is hat, ezért gyakorlatilag ha befogadásra talál a lelki okokat feltárva a testi problémák oldódnak, az energetikailag gyengébb testterületek feltöltődnek, az energiablokkok felszabadulnak, s újra élettel telivé válik a test, testrész.
A kezelések során mindig van lehetőség – igény szerint – a beszélgetés általi mélyebb feltárásra, s az érintés támogatja a megoldások fizikaiban való manifesztációját.

Egyéni lomi lomi masszázs
‘Lani Lani’- hawai’i fejmasszázs
Kismama masszázs
Páros masszázs
Négykezes masszázs

Till Adél
+36 20 57 17 826

Facebook oldalam